رویدادهای عمومی

سکونت تاردیگریدها در ماه !


خلاصه :

وقتی سرتان را بالا برده و به ماه خیره می شوید، شاید حالا چند هزار خرس آبی کوچک(تاردیگرید) وجود داشته باشد که دارند به شما نگاه می کنند.

فضاپیمای «برشیت» به خاطر فرود ناموفق در یازدهم آوریل در ماه دچار سانحه شد. در همین راستا، احتمال می رود هزاران تاردیگرد را در قمر زمین پیاده کرده باشد. «برشیت» یک فرودگرِ رباتیک بود. اگرچه این فضاپیما حامل هیچ فضانوردی نبود، اما نمونه‌های DNA انسان را با خود به همراه داشت؛ در کنار اینها، تاردیگریدها و ۳۰ میلیون صفحه خیلی کوچک دیجیتالی اطلاعات دربارۀ فرهنگ و جامعه انسان وجود داشت. با این حال، هنوز مشخص نیست که خرس‌های آبی از برخورد این فضاپیما به ماه جان سالم به در برده‌اند یا خیر.

تاردیگریدها به موجودات خیلی ریزی گفته می شود که طول بدنشان بین ۰٫۰۵ تا ۱٫۲ میلی‌متر است. بدن چاقی دارند و به هشت پا با دست‌های کوچک مجهز هستند؛ آنها شکل بدن عجیب و غریبی دارند، اما آنچه آنها را بر سر زبان‌ها انداخته، قابلیت زیست‌پذیری بالا و مقاومت در شرایط بسیار نامساعد است.

تاردیگریدها میتوانند در شرایطی به بقای خود ادامه بدهند که برای هر نوع موجود زنده دیگر مرگبار است؛ آنها توان بقا در دمای منفی ۲۰۰ درجه سلسیوس تا بیش از ۱۴۹ درجه سلسیوس دارند. این موجودات میتوانند در برابر تابش و خلاء فضا هم زنده بمانند. یکی دیگر از قدرت‌های خیره‌کننده تاردیگریدها، کاهش آب بدن است. آنها سر و پایشان را به داخل بدنشان میکِشند، آب را از بدنشان دفع می کنند و تبدیل به توپ کوچک چروکیده‌ای می شوند. دانشمندان دریافته‌اند که تاردیگریدها میتوانند پس از ۱۰ سال یا بیشتر از این حالت در آمده و به زندگی عادی‌شان ادامه دهند. بعبارت دیگر، شاید تنها موجودی که میتواند از سانحه سرنگونی کاوشگر در ماه جان سالم به در ببرد، آن موجود «تاردیگرید» است. اینکه آیا تاردیگریدها از این سانحه فضایی جان سالم به در برده و ساکن ماه شده‌اند یا خیر، مسئله‌ای است که به زمان نیاز دارد.

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران