روش میزان

قوه قضاييه درحكومت ميزان

تشكيل قوه قضاييه


خلاصه :

قوه قضاييه زير نظر رهبري به مشكلات وتعارضات بين دانش آموزان رسيدگي مي كند.

قوه قضاييه درحكومت ميزان

قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان حکومت دانش آموزی باید همزمان با دوقوه‌ی دیگر تشکیل شود، زیرا با شروع مراحل اولیه‌ی تشکیل قوه مقننه و مجریه، باید مرجع حل اختلافات و تعارضات دانش آموزان نیز وجود داشته باشد تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود. مراحل تشکیل قوه قضاییه بدین صورت است :

1) انتصاب رئیس قوه: این انتصاب درروزهای ابتدایی سال صورت مي گیرد.

2) انتخاب معاون قضایی: رئیس قوه از هرکلاس یک معاون برای خود انتخاب می کند. مسئولیت معاون قضایی هرکلاس، پیگیری تخلفات در کلاس، گزارش تخلفات صورت گرفته به رئیس قوه برای صدور حکم، نظارت بر انجام احکام صادره و... می باشد .

3) تشکیل سازمان بازرسی: باحکم رئیس قوه قضاییه از هر پایه یک دانش آموز برای حضور درسازمان بازرسی جهت  نظارت بر انجام مسئولیت های دانش آموزان برگزیده می شود.

4) تشکیل دادگاه: درصورتی که یکی از دانش آموزان شکایتی علیه شخص دیگری داشته باشد، برای رسیدگی به موارد تخلف، دادگاه تشکیل می شود که قضاوت دراین دادگاه برعهده  رئیس قوه یا یکی از معاونین است.   برخی از احکامی که این دادگاه ها صادرکرده اند عبارت است از: پرداخت جریمه نقدی به خزانه دولت، انجام کارهای عام المنفعه مانند نظافت حیاط، معرفی به مسئولین مدرسه برای ادای توضیحات، ایجاد محرومیت های اجتماعی مانند محرومیت از داشتن کمد مدرسه ای و...

   لازم به ذکراست رهبرحکومت براحکام صادره نظارت می کند تا احکامِ خارج از قاعده صادر نشود.

۴ سال پیش
خوب

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران