رویدادهای عمومی
آیا از
خواص و ضرر های برخی آجیل ها
خبر دارید؟
خلاصه :
اطلاعاتی در مورد آجیل هاسلام آیا تا برایتان سوال شده که چرا آجیل ها مفیدند؟
اگر شده که جوابتان در این مطلب است اگر هم نشده و الان برایتان سوال شده باز جوابتان در این مطلب است اگر هم که هیچ وقت برایتان سوال نشده جوابتان در این مطلب نیست
اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی برخی افراد ایدئال است و از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه میشود
ولی برای برخی دیگر از افراد این خوراکیها به عنوان بمب کالری شناخته میشوند و ممکن است افزایش وزن به همراه داشته
باشند
از آنجایی که مغز دانهها و آجیل حاوی میزان زیادی چربی هستند، مصرف بیش از حد آنها میتواند موجب افزایش وزن و چاقی شود
پس یعنی نه کم از آجیل ها استفاده کنیم نه زیاد
اگر مغز دانهها را به مقدار معمول و متوسط مصرف کنید، میتوانید از خواص آجیل بهرهمند شوید زیرا مواد مغذی بسیاری دارند
در سالهای اخیر مصرف آجیل به عنوان میان وعده سالم توصیه شده است تا اشتها و هوس خوردن مواد غذایی ناسالم و مضر را کاهش دهد علاوه بر این مغز دانهها و خشکبار مزایای دیگری نیز دارند که ارزش اضافه کردن آنها به برنامه غذایی را توجیه میکند
مغز دانهها مواد غذایی پر کالری هستند و منبع مفیدی از مواد مغذی به شمار میروند که میتوانند سلامت جسم و ذهن را تقویت کنند
برای مصرف آجیل مطمئن شوید که شور و نمکی، بو داده یا پخته شده نباشند
مصرف مغز دانهها به صورت خام است که میتواند ارزش غذایی مورد انتظار را وارد بدن شما کند تا از خواص آجیل بهره ببرید
آجیل منبع غنی از این مواد غذایی است:
· اسید چرب امگا ۳
· فیبر غذایی
· ویتامین آ، ب و ای
· مواد معدنی (پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن)
یک مغز دانه ۸۰ درصد چربی دارد
با وجود آنکه اغلب چربی آن به عنوان چربی سالم تلقی میشود، ولی همچنان منبع غنی از کالری است
بنابراین هر چند این مواد غذایی را در دسته خوراکیهای سالم دستهبندی میکنند، ولی باید در مصرف آجیل تعادل را رعایت کنید
مقدار مصرفی آجیل نباید بیش از ۴۰ گرم در روز شود
نوع مغز دانهای که انتخاب میکنید، چندان اهمیتی بر روی رژیم شما ندارد اگر خواستید رژیم بگیرید
اغلب آنها حاوی مواد مغذی با کیفیت هستند و میتوانند بر سلامت بدن تأثیر مثبت داشته باشند
خب حالا برویم خواص و ضرر های برحی از آجیل هارا ببینیم
بادام
بادام دارای نشاسته، قند و مقدار زیادی اسید چرب است
بادام را میتوان به عنوان یکی از بهترین مغز دانهها در نظر گرفت چرا که موجب کنترل میزان کلسترول بدن میشود و سلامت سیستم قلبی عروقی را حفظ میکند
فندق
این مغز دانه از بیماری قلبی جلوگیری میکند و حجم فیبر موجود در آن احساس سیری را برای مدت طولانیتری نگه میدارد
فندق مقدار زیادی ای دارد و میتواند عوامل مربوط به بیماری قلبی را کاهش دهد
بادام زمینی
بادام زمینی ترکیباتی از جمله فولیک اسید، پروتئین با کیفیت بالا و ایزوفلاون دارد
این ماده غذایی برای سلامت قلب مفید است و از کمخونی جلوگیری میکند
پسته
پسته یک میان وعده مناسب برای جلوگیری از گرسنگی در بین وعدههای اصلی غذایی به شمار میرود
این ماده خوراکی حاوی آنتیاکسیدان و اسید چرب سالم است و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد
گردو
گردو به عنوان منبع غنی از اسید چرب امگا۳
شناخته میشود
این آجیل میتواند ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عوامل مربوط به آن مانند فشار خون بالا و جریان خون در سیستم قلبی و عروقی را کاهش دهد
این خوراکی به کاهش التهاب و در نتیجه جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مزمن نیز کمک میکند
بادام هندی
ادام هندی حاوی مواد مغذی مهم برای بدن است و میتواند سطح لیپید خون را بهبود ببخشد، برای درمان چربی مناسب است و موجب کاهش فشار خون میشود
این ماده خوراکی آنتیاکسیدان دارد و میتواند بدن را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کند
خدانگهدار
A.L.I ali akbarian
۳ سال پیش