طرز تهیه ژله بستنی شیشه ای


۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۱:۰۹
۱۸۹
۱


به نام خدا   سلام  این دسر  جزو  خوشمزه ترین دسر ها است . در این مطلب  این دسر را یاد می گیریم .

مواد لازم 

  • ژله توت فرنگی 2 بسته
  • آب جوش 3 پیمانه
  • بستنی وانیلی 1 پیمانه
  • خامه صبحانه 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • توت فرنگی خرد شده 1/2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

 

طرز طهیه 

مرحله اول:

آب جوش را در ظرفی گود و مناسب بریزید. پودر ژله توت فرنگی را به آب اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید تا به خوبی پودر ژله در آب جوش حل شود.

 

مرحله دوم:

ظرف مستطیل مناسبی را بر دارید. کف و دیواره ظرف را کمی با روغن چرب کنید(مقدار روغن کم باشد).

مایه ژله توت فرنگی خنک شده را به آرامی در ظرف بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا ژله بگیرد.

 

مرحله سوم:

ژله آماده شده را از یخچال خارج کنید و به وسیله قالب قلبی شکل مانند تصویر قالب بزنید(اگر هر بار قبل از قالب زدن، قالب را با آب ولرم مرطوب کنید ژله به قالب نمی چسبد. پس یک ظرف آب کنار دستتان باشد)

 

مرحله چهارم:

ژله های قلبی را پس از آماده شدن دوباره در یخچال قرار دهید تا زمانه که مایه ژله بستنی  آماده شود.

 

مرحله پنجم:
پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه آب جوش مخلوط نماییید و آن را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا به روش بن ماری ژلاتین به خوبی در آب حل شود.

 

مرحله ششم:
 بستنی، خامه و شیر را همراه شکر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

 

مرحله هفتم:
توت فرنگی خرد شده را در این مرحله اضافه کنید و باز دستگاه را روشن کنید تا توت فرنگی کاملا با مایه ژله بستنی مخلوط شود.

 

مرحله هشتم:
پودر ژله حل شده در آب را به مایه دسر اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید(در حدی که ژلاتین خوب در مایه پخش شود)

 

قالب یا لیوان پلاستیکی را کمی چرب کنید. مقداری از مایه بستنی در ظرف بریزید و ژله های قلبی را  در قالب و روی هم بگذارید.

مرحله دهم:

در مرحله پایانی باید لیوان را با مایه ژله بستنی پر کنید(برای اینکه قلب های ژله بستنی شیشه ای تکان تخورد آن را ابا نگشت نگه دارید)

مرحله یازدهم:

قالب ها را در یخچال قرار دهید تا زمانی که ژله ببندد.

 

خارج کردن ژله بستنی از قالب

مرحله اول:

برای خارج کردن ژله بستنی  از قالب بهتر است، قالب را برای مدت کوتاهی در ظرفی که آن را با آب گرم پر کرده اید قرار دهید تا به راحتی از قالب خارج شود.

 

 

مرحله دوم:

لبه های دسر را با چاقویی تیز و مرطوب از دیواره قالب جدا کنید. کمی با دست فشار دهید و در انتها دسر ژله بستنی شیشه ای را از قالب خارج کنید.

 

مرحله سوم:

ژله بستنی شیشه ای را به اندازه دلخواه(یک اندازه) برش بزنید و در ظرف سرو بچینید و با خامه یا انواع میوه و … تزیین کنید.

 

نکات کلیدی تهیه ژله بستنی شیشه ای

-برای تهیه این دسر می توان از انواع ژله با طعم های متفاوت استفاده کرد. در این صورت میوه ای که در دسر ژله بستنی به  کار می برید بهتر است باطعم ژله هماهنگی داشته باشد.

-برای گرفته شدن ژله و انواع دسر ژله ای، آن را در فریز قرار ندهید. قرار دادن دسر در فریز باعث تغییر بافت دسر ژله ای می شود.

-اگر توت فرنگی در دسترس ندارید برای تهیه ژله بستنی شیشه ای از بستنی توت فرنگی به جای بستنی ساده استفاده کنید.

 

خداحافظ 




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.